Zoë van Hattum

Opleidingen

 

Na VMBO-T is Zoë in 2007 met de opleiding ‘Secretaresse’ en aansluitend de opleiding ‘Directiesecretaresse/ managementassistent’ bij Schoevers begonnen. Deze opleidingen heeft zij succesvol afgerond. Daarna heeft Zoë diverse cursussen gevolgd, onder andere ‘Zakelijk Engels’ en diverse cursussen met betrekking tot faillissementsrecht. In 2011 is Zoë begonnen met de HBO Bachelor opleiding ‘Human Resource Management’ bij NCOI. Naar verwachting zal zij in 2015 afstuderen. 

 

Specialismen

 

Als secretaresse en faillissementsmedewerker is Zoë voornamelijk werkzaam in de faillissementspraktijk en ondersteunt ze een aantal curatoren. Daarnaast houdt zij zich met personeelszaken.

 

 

Persoonlijk

 

Momenteel besteed Zoë naast haar werk veel tijd aan haar opleiding. Zij vindt werknemers het belangrijkste in een organisatie en vindt het interessant om ervoor te zorgen dat de medewerkers geboeid blijven, voldoening uit hun werk halen en zich inspannen voor zelfontwikkeling. Het opdoen van kennis tijdens haar opleiding en deze kennis vervolgens in de praktijk te brengen, daar haalt Zoë veel voldoening uit.

 

Contact

 

Z. (Zoë) van Hattum

secretaresse / faillissementsmedewerker

tel: +31 30 23 22 373

 

Email       LinkedIn