William Lansing

Aandachtsgebieden

 

William voert een ondernemingsrechtelijke praktijk met een accent op het faillissementsrecht. Zo is hij met grote regelmaat actief als curator in faillissementen en is daarnaast werkzaam als advocaat van ondernemingen in financieel zwaar weer. William begeleidt buitengerechtelijke saneringen, doorstarttrajecten en constructies omtrent (her)financiering.

 

Opleidingen

 

William is in 2003 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in de richtingen privaatrecht en economisch publiek- en bedrijfsrecht. Hij heeft de eerste twee jaar van zijn advocaat-stage doorlopen in Sint Maarten (N.A.) en heeft in 2006 de beroepsopleiding advocatuur in Nederland afgerond. Hij heeft sedertdien jaarlijks alle (verplichte) voor zijn praktijk relevante actualiteitencursussen gevolgd en heeft in 2011 de specialisatieopleiding voor curatoren Grotius Insolad afgerond. William is lid van de vereniging sport en recht.

 

Specialismen

  • Faillissementsrecht
  • Financiering en zekerheden
  • Opstellen en beoordelen (commerciële) contracten
  • Algemeen ondernemingsrecht

 

 

Persoonlijk

 

In zijn vrije tijd houdt William zich graag bezig met sport en met name voetbal. Het onderdeel zijn van een team, hard werken met en voor elkaar, inspelen op externe factoren en doorslaggevende individuele klasse spreekt William aan. Op welk niveau dan ook, maar met name bij de jongste jeugd. Onvoorwaardelijk enthousiasme dat vanzelf op anderen overslaat. Proberen te leren om het plezier in het spel nooit te verliezen.

 

Contact

 

mr. W.J.A. (William) Lansing

advocaat

tel: +31 30 23 22 373

 

Email       LinkedIn