Sjoerd van der Velden

Aandachtsgebieden

 

Sjoerd is werkzaam o.a. op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en arbeidsrecht. Hij adviseert, maar is ook regelmatig in de rechtbank te vinden.

 

Opleidingen

 

Sjoerd heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tevens heeft hij diverse vervolgopleidingen op het gebied van o.a. ondernemingsrecht, contractenrecht en arbeidsrecht gevolgd.

 

Specialismen

  • Ondernemings- en vennootschapsrecht
  • Fusies en overnames
  • Contractenrecht
  • Arbeidsrecht
  • Procesrecht

 

 

Persoonlijk

 

Samen met Harm Bruggink heeft Sjoerd in 2006 het kantoor opgericht. Van meet af aan volgden zij de ideeën van de Braziliaan Ricardo Semler; vrijheid en verantwoordelijkheid voor álle medewerkers en een goede balans tussen werk en privé. Dit maakt het kantoor uniek. Zie ook de interviews met Sjoerd op o.a. www.advocatie.nlwww.hrstrategie.nl, NRC, FD, Volkskrant, Advocatenblad, AD en zijn colums op utrecht.ondernamen.nl (maart 2014, september 2014, maart 2015, september 2015). 

 

Privé ervaart Sjoerd vrijheid op de racefiets. De wielrennerij fascineert Sjoerd omdat zowel doorzettingsvermogen als tactisch inzicht nodig is. En individualisten kunnen excelleren als zij deel uitmaken van een goede ploeg. En dat is niet alleen in de wielrennerij zo. Sjoerd heeft genoten van Le Grand Depart Utrecht 2015, de tijdrit langs kantoor, een mooi spektakel en ook goed voor de stad.

 

Contact

 

mr. S.A. (Sjoerd) van der Velden

advocaat

tel: +31 30 23 22 373

 

Email       LinkedIn