Karoline van Panhuis

Aandachtsgebieden

 

Het werkterrein van Karoline omvat de algemene ondernemingsgerichte praktijk en dus alle facetten waarmee een ondernemer te maken kan krijgen. Karoline heeft ervaring met het opzetten van nieuwe structuren, maar ook met onder andere aandeelhoudersgeschillen, geschillen met contractuele relaties (afnemers, werknemers, bestuurders, etc.) en het beëindigen van een vennootschap. Karoline houdt zich eveneens bezig met het algemeen verbintenissenrecht, incasso en intellectueel eigendomsrecht.

 

Opleidingen

 

Na het VWO is Karoline Rechtsgeleerdheid gaan studeren in Utrecht, met als afstudeerrichting Nederlands Privaatrecht. Sinds januari 2009 is zij werkzaam bij Bruggink & Van der Velden Advocaten Belastingadviseurs. Karoline heeft in 2015 de Grotius specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht succesvol afgerond. 

 

Specialismen

  • aansprakelijkheidsrecht
  • verbintenissenrecht
  • fusies, overnames en bedrijfsopvolging
  • ondernemings- en vennootschapsrecht
  • procesrecht

 

 

Persoonlijk

 

Karoline vindt het leuk om in haar vrije tijd andere culturen te ontdekken en te beleven. Zo houdt zij ervan om landen als Griekenland en Kroatië met een zeilboot te verkennen. Om andere culturen nog intenser te beleven, heeft zij ook een talencursus in Valencia (Spanje) gevolgd en onderhoudt zij dit nu in Nederland. Op deze manier doet zij nieuwe energie op om nog analytischer en scherper te werk te gaan. 

 

Contact

 

mr. K.A. (Karoline) van Panhuis

advocaat

tel: +31 30 23 22 373

 

Email