Jolien Weijers

Aandachtsgebieden

 

Jolien is werkzaam op het gebied van arbeidsrecht en insolventierecht.

Jolien adviseert en procedeert voor zowel werkgevers als werknemers over onder meer ontslagzaken, arbeidscontracten, arbeidsongeschiktheid, reorganisaties en wijziging van arbeidsvoorwaarden. Daarnaast adviseert Jolien bedrijven in financiële moeilijkheden en ondersteunt zij de curatoren van BvdV in faillissementen.

 

Opleidingen

 

Jolien heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit Utrecht met de nadruk op privaatrecht. Naast haar reguliere master Recht en Onderneming heeft Jolien deelgenomen aan het Excellent Mastertracé Recht en Onderneming. Tijdens haar studie was zij reeds werkzaam op een advocatenkantoor in Utrecht. Sinds 2010 is Jolien advocaat bij BvdV. Jolien heeft de specialisatieopleiding Insolventierecht voor Curatoren in 2014 en de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) in 2015 succesvol afgerond.

 

Specialismen

  • Arbeidsrecht
  • Insolventierecht
  • Ondernemingsrecht
  • Contractrecht

 

 

Persoonlijk

 

Jolien stelt het belang van de cliënt altijd centraal. Zij luistert naar de wensen van de cliënt, waarna zij een (proces)strategie bepaalt. Jolien streeft naar een praktische oplossing, maar wanneer dit niet tot de mogelijkheden hoort, gaat zij volledig voor een gerechtelijke procedure.

 

Contact

 

mr. J.M. (Jolien) Weijers

advocaat

tel: +31 30 23 22 373

 

Email       LinkedIn