Bas Le Large

Aandachtsgebieden

 

Bas Le Large is sinds 1997 advocaat en een echte vastgoedspecialist. Zijn specialisaties zijn huurrecht (woon/bedrijfsruimte), koop-/verkooptransacties, erfpacht- en contractenrecht. Het accent van zijn praktijk ligt op het adviseren en procederen ten behoeve van winkelketens, (institutionele) beleggers, projectontwikkelaars, makelaars en andere bedrijven en instellingen die met vastgoed te maken hebben.

 

Opleidingen 

 

Bas heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en daarna de advocatenopleiding van de Orde van Advocaten voltooid. Vervolgens heeft hij de specialisatie opleiding van de Vereniging van Huurrechtadvocaten (VHA) succesvol afgerond.

 

Specialismen

  • Huurrecht Woon/Bedrijfsruimten
  • Koop-/Verkooptransacties vastgoed
  • Erfpachtrecht
  • Contractenrecht
  • Procesrecht

 

 

Persoonlijk

 

Bas is een bevlogen vastgoed advocaat met humor. Hij is zeer oplossingsgericht en adviseert zijn cliënten strategisch om tot een passende oplossing te komen. Hij is een goede onderhandelaar.

 

Bas publiceert regelmatig op zijn rechtsgebieden onder andere in het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte waarvan hij vaste medewerker is. Bas zit in de redactie van het Vastgoed Contracten Boek, het meest complete vastgoedmodellenboek van Nederland. Daarnaast doceert Bas regelmatig huurrecht aan studenten van de Universiteit Utrecht. Bas is arbiter op het gebied van huurrecht en wordt regelmatig gevraagd voor fora bij vastgoed congressen. Tot slot is Bas Deken van de Orde van Advocaten Arrondissement Midden Nederland.

 

In zijn vrije tijd besteedt Bas tijd aan zeilen, voetbal, golf, skiën en drums. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

 

Contact

 

mr. S.H.W. (bas) Le Large

advocaat

tel: +31 30 23 22 373

 

Email       LinkedIn