Tarieven

Door de participatieve bedrijfsvoering van BvdV zijn de kosten laag en is de betrokkenheid hoog. Ook onze cliënten profiteren hiervan. De uurtarieven kunnen laag worden gehouden en het ondernemerschap bij elke medewerker draagt bij aan de kwaliteit van de dienstverlening. In de woorden van Ricardo Semler: BvdV biedt hoge kwaliteit voor een faire prijs. Onze uurtarieven vindt u hieronder. BvdV brengt geen vaste kantoorkosten of kilometervergoedingen in rekening.

 

BvdV geeft u vooraf zoveel mogelijk inzicht en zekerheid ten aanzien van de kosten. Desgewenst spreken wij een vaste prijs af voor onze werkzaamheden. Zo heeft u van te voren optimale duidelijkheid over de kosten. Het is helaas niet in alle zaken mogelijk vooraf volledig inzicht en zekerheid af te geven, aangezien de kosten ook afhankelijk zijn van gebeurtenissen die vooraf niet altijd voorspelbaar zijn. Uw advocaat zal u hierover zoveel mogelijk vooraf informeren.

 

In het geval u een vaste prijs wenst af te spreken, maken wij een offerte waarin wij aangeven welke werkzaamheden worden verricht. Op basis daarvan wordt u een vaste prijs aangeboden.

 

Naast een vaste prijs is een resultaatstarief mogelijk. Het resultaatstarief houdt rekening met de kans op succes. Daarbij wordt een minimumtarief afgesproken van minimaal 0,6 x het basis-uurtarief. Het maximumtarief is afhankelijk van de hoogte van de vooraf bepaalde uitkomst, waarover ook afzonderlijk met u afspraken worden gemaakt.

 

Uurtarieven

 

De kosten zijn met name afhankelijk van het tarief en de ervaring van uw advocaat. Onze uurtarieven zijn ingedeeld in 4 groepen:

 

 Advocaat stagiaires € 100 - 125
 Advocaat junior medewerkers € 130 - 160
 Advocaat senior medewerkers  € 165 - 210 
 Partners en of counsels  € 215 - 260