Actualiteiten

Kom ook naar dag 2 van Social Enterprise Days 2017! Locatie Social Impact Factory Utrecht (Vredenburg 40)

Diverse Lounges, waaronder Impact Talk Lounge (met bijdragen van o.a. BvdV, De Utrechter, Happy Tosti, Yumeko, De Wereldbol, Life Goals en ConsultingKids), en feestelijke uitreiking van de Social Enterprise Awards.

 

Meer info: www.socialenterprisedays.nl

 

SIF Utrecht SEEDays

Bootcamp Arbeidsrecht

BvdV start met de Bootcamp Arbeidsrecht

Speciaal voor ondernemers met eigen kennis en expertise op het gebied van arbeidsrecht, hebben wij de Bootcamp Arbeidsrecht ontwikkeld. Het arbeidsrecht heeft de laatste paar jaren geen moment stilgestaan. De WWZ heeft het speelveld compleet omgegooid. Zoals altijd met nieuwe wetgeving is het pionieren, veel is nog niet helemaal duidelijk en elke dag komt er nieuwe jurisprudentie bij. 

Ben jij wel helemaal Arbeidsrechtfit? Na onze Bootcamp ben je weer volledig op de hoogte en kan je elke WWZ-hindernis overwinnen.

 

Lees meer...

Curator pro se aansprakelijk voor ingebruikgeving winkelruimte

Het gerechtshof Arnhem Leeuwarden oordeelt in zijn uitspraak van 14 maart 2017 dat een curator niet bevoegd is om zonder instemming van de verhuurder winkelruimte tijdens de opzeggingsperiode in gebruik te geven aan een derde, en de curator persoonlijk (pro se) aansprakelijk is voor de geleden schade.

 

Lees meer...

 

Actualiteiten

 

Medewerkers van ons kantoor schrijven regelmatig over actualiteiten in diverse rechtsgebieden.